Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Debit aer

Debit aer

Aeroterme

Aeroterme incalzire si racire cu functionare electrica, pe gaz sau pe apa.

Destinate aplicatiilor de tip rezidential, comercial si industrial.

Una dintre cele mai uzuale solutii pentru incalzirea facila si rapida a spatiilor mici, mijlocii si mari, ramane in continuare aeroterma.

Aeroterma este o instalatie ce are un dublu rol: de racire si de incalzire. Acest aparat transforma cu un randament de aproape 100% energia electrica in energie termica, asigurand un climat placut atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Acest lucru este posibil prin prisma tehnologiei specifice.

Aerotermele au o serie diversificata de avantaje, cum ar fi: montarea rapida, mobilitatea, viteza de incalzire, nivelul redus de zgomot si economia de spatiu.

In prezent, se comercializeaza aeroterme care au o functionalitate legata de alimentarea la diverse surse de incalzire sau de combustibil. Asadar, sunt aeroterme care functioneaza cu energie electrica, pe gaz sau pe apa. In ceea ce priveste decizia de cumparare a dumneavoastra, va sfatuim sa alegeti o aeroterma care sa va raspunda concret la dorintele legate calitate si de felul in care va doriti sa simtiti aerul emis.

Aeroterme

17 produse

Se afiseaza 1-15 din 17 produs(e)

Filtre active