Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Putere totala

Putere totala

Configuratie pachet

Configuratie pachet

Capacitate boiler

Capacitate boiler

Tip boiler/stocator

Tip boiler/stocator

Tip colector

Tip colector

Capacitate piscina

Capacitate piscina

Diametru condensator

Diametru condensator

Volum boiler

Volum boiler

Suprafata de incalzit

Suprafata de incalzit

Nr. tuburi vidate

Nr. tuburi vidate

Panouri solare

Panouri solare termice - Instalatii panouri solare pentru preparare apa calda menajera si aport la incalzire.

Panouri fotovoltaice  - Instalatii cu panouri solare pentru producere de energie electrica.

Panourile solare sunt grupuri de celule solare care functioneaza impreuna. Scopul final al acestor celule solare este acela de a converti energia solara in energie termica sau electrica. Acest lucru este posibil datorita straturilor fine de materiale semi-conductoare ce absorb si transforma lumina. 

Eficienta acestor panouri solare ajunge pana la 99% pe timp de vara, asigurand independenta energetica. S-a demonstrat faptul ca energia solara este o sursa gratuita, inepuizabila si ecologica (nu produce nici daune si nici poluare).

Panourile solare prelungesc durata de viata a sistemului de incalzire al locuintei si ofera o serie de avantaje, cum ar fi producerea de apa calda menajera si energie electica pe parcursul intregului an.

Un alt avantaj al acestor panouri solare este dat si de faptul ca pot fi amplasate (atat pe acoperisul casei cat si pe terasa) si mutate oriunde, fiind usor detasabile.

Instalatiile cu panouri solare sunt ideale persoanelor sau firmelor responsabile, care aleg dezvoltarea durabila si doresc sa investeasca in economie de energie.

Achizitia acestor sisteme cu panouri solare este considerata a fi o investitie, deoarece, in ciuda costurilor legate de costurile initiale, faciliteaza realizarea unor economii considerabile atat pe termen mediu, cat si pe termen lung. De asemenea, si costurile de intretinere si functionare sunt destul de scazute.

Panouri solare

309 produse

Se afiseaza 1-15 din 309 produs(e)

Filtre active