Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Putere totala

Putere totala

Panouri radiante

Panouri radiante cu infrarosu pentru incalzire 

Panourile radiante sunt dispozitive care genereaza caldura cu ajutorul radiatiilor cu infrarosu prin intermediul energiei electrice.

Panourile radiante sunt o solutie alternativa de incalzire a unor spatii cu suprafete si inaltimi mari. Cu ajutorul lor, incaperea dumneavoastra dobandeste un aspect modern.

De asemenea, aceste panouri radiante sunt preferate ca modalitate de incalzire a unei locuinte in zonele in care nu se gasesc retele de gaze naturale pentru a putea fi utilizate centralele termice.

Pe langa faptul ca sunt o sursa de incalzire economica, panourile radiante sunt si ecologice datorita gradului de poluare si nivelului inexistent de noxe emise.

Prin urmare, panourile radiante sunt o solutie eficienta de incalzire pentru persoanele ce sufera de anumite afectiuni medicale, prin prisma faptului ca sunt o sursa de imbunatatire a starii de sanatate datorita radiatiilor cu infrarosu ce incalzesc rapid (in aproximativ 10 minute) incaperea, nelasand ca sa circule praful si mirosurile neplacute.

De asemenea, razele infrarosu invizibile ochiului uman stimuleaza o circulatia buna a sangelui.

Montarea acestor panouri radiante este una facila: se poate realiza chiar si de catre dumneavoastra sau de orice persoana neautorizata;  necesita un timp de instalare foarte redus, avand totodata si o durata mare de viata si de utilizare (aprox.15 ani).

Panouri radiante

12 produse

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active