Arzatoare

Arzatoare 

Un arzator este un echipament care realizeaza dozarea si amestecul combustibililor cu aerul necesar arderii si introducerea acestui amestec in focarele cuptoarelor, cazanelor sau instalatiilor de incalzire.

Arzatoarele se impart in mai multe categorii si se pot clasific dupa diverse criterii. Astfel se intalnesc arzatoare cu functionare pe combustibil solid, gazos si lichid, folosite atat in uz general, in aplicatii rezidentiale, comerciale, sau industriale, cat si in uz specializat, in cadrul agriculturii sau a constructiilor (arzatoare pentru cazane energetice, pentru procese tehnologice, pentru instalatii termice mobile si pentru tuburi radiante).

Aceste arzatoare pot fi privite ca o investitie pe termen lung, deoarece va asigura, pe langa un confort sporit, si economii de cel putin 50% din valoare facturii de incalzire.

in ceea ce priveste procesul de functionalitatea, arzatoarele confera o siguranta sporita in utilizare, fiind usor de instalat, operat si reglat. Prin intermediul acestor echipamente de incalzire, puteti avea acces la un combustibil ieftin, ecologic si regenerabil.

Va oferim o gama variata de arzatoare cu randament de ardere ridicat si nivel scazut de poluare, la preturi accesibile, ideale pentru toate tipurile de aplicatii.

Arzatoare

149 produse

Se afiseaza 1-15 din 149 produs(e)

Filtre active