Filtrare dupa

Incalzire in pardoseala

Sisteme eficiente de incalzire prin pardoseala cu consum redus de energie.

Confortul termic este esential in orice spatiu locuibil, indiferent de destinatie. In privinta aceasta, s-au creat solutii de incalzire eficiente, adaptate in functie de tehnologie si consum. Una dintre aceste metode revolutionare de incazire este incalzirea prin pardoseala, care se remarca prin faptul ca asigura o degajare uniforma a caldurii, pe intreaga suprafata a pardoselii. 

Incalzirea prin pardoseala poate utiliza pentru functionare cu agent termic sau energie electrica. Ambele variante de incalzire prin pardoseala functioneaza pe principiul transmiterii caldurii prin tuburi sau cabluri catre sapa de beton a pardoselii, iar apoi catre incapere. Sistemul de incalzire in pardoseala devine un element radiant prin care caldura se ridica incet de la nivelul talpilor incalzind apoi corpul, ajungand la nivelul capului unde se creeaza o temperatura placuta, care creste nivelul de confort.

Caracteristici:
- Economie energetica: Economie la factura de incalzire cuprinsa intre 15% si 30%.
- Eco friendly: Sistem eficient, compatibil cu diverse sisteme alternative de incalzire.
- Confort optim: Realizarea unui microclimat interior placut si sanatos.
- Valoare estetica: Instalare in afara campului vizual.
- Economie de spatiu: Elimina sistemele clasice de incalzire cu radiatoare sau calorifere.
- Sanatate si igiena: Previne aparitia si dezvoltarea acarienilor.

Inovatia adusa de aceasta metoda este data de modul de incalzire elegant, care nu mai implica montarea altor surse de caldura cum ar fi caloriferele, ce ocupa spatiu. Prin urmare, incalzirea prin pardoseala transforma intreaga poadea intr-un calorifer imens. Din punct de vedere estetic, incalzirea in pardoseala are un design elegant deoarece sistemul este practic invizibil.

Sistemul de incalzire in pardoseala este si unul foarte de rezistent. Pastrat in conditii optime, poate functiona la capacitate maxima pe o perioada foarte lunga de timp. Eficienta unui sistem de incalzire in pardoseala este dovedita prin faptul ca duce la o economie a consumului de energie de pana la 30% in comparatie cu sistemul clasic de incalzire cu radiatoare.

Un alt avantaj major  ale incalzirii in pardoseala este faptul ca distribuie o incalzire uniforma in straturile de aer aflate in josul pardoselii. Incalzirea prin pardoseala ofera un mediu confortabil si este in masura sa pastreze o temperatura optima in toata incaperea.

Instalatia de incalzire in pardoseala este o tehnologie moderna de incalzire, ce se amplaseaza sub podea, asigurand o senzatie placuta de caldura indiferent de modul de finisare ales.

Incalzire in pardoseala

4 produse

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active