Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Putere nominala incalzire

Putere nominala incalzire

Seminee

Seminee clasice, ruistice si moderne

Semineele noastre sunt produse de ultima generatie, folosite in mare parte pentru incalzire si ambianta, ce folosesc combustibili solizi sau lichizi. Aceste surse de incalzire pot fi construite sau montate in locuinte rezidentiale sau locatii comerciale. Semineele pot necesita si racordarea la un cos de fum in functie de modelul ales.

Prin intermediul semineelor noastre ce promit profesionalism, confort, calitate superioara, o durata lunga de functionare si preturi accesibile, venim in intampinarea cerintelor si dorintelor dumneavoastra, avand grija sa aveti parte de o locuinta amenajata asa cum visati.

Fie ca aspirati la un semineu clasic, rustic sau modern, puteti opta pentru o incalzire naturala si uniforma, cu ajutorul sistemului ermetic ce permite semineului sa utilizeze aerul proaspat din exterior, fara a folosi aerul interior.

Un semineu este poate fi si un obiect decorativ foarte atractiv, poate cel mai important din cadrul camerei de zi. Invitatii dumneavoastra vor fi intodeauna atrasi in spatiile in care vor fi primiti de obiectele create cu bun gust.

Prin urmare, putem spune faptul ca semineul are un rol important, ba chiar definitoriu in crearea linistei si armoniei de care aveti nevoie.

Seminee de calitate superioara, conform CE, economice si ecologice!

Seminee

2 produse

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active