Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Dimensiuni tubulatura

Dimensiuni tubulatura

Optiuni ventilator

Optiuni ventilator

Debit aer

Debit aer

Tip ventilator

Tip ventilator

Tip montaj

Tip montaj

Ventilatoare

Ventilatoare pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale.

Ventilatia este procesul de inlocuire a aerului intr-un spatiu pentru a oferi o calitate mai ridicata aerului din interior. De asemenea, ea este unul dintre cei mai importanti factori pentru mentinerea calitatii aerului, deoarece este utilizata pentru indepartarea caldurii, umiditatii excesive si mirosurilor neplacute.

Ventilatia este realizata cu ajutorul unui ventilator. Acest aparat electric poate fi utilizat pentru producerea unui curent într-un fluid (de obicei gaz) si are rolul de a oferi un flux continuu de aer sau gaz, la o anumita presiune, fara a modifica semnificativ densitatea.

Ventilatoarele, indiferent daca sunt montate pe perete, tubulatura sau sunt mobile, pot lua diferite forme si pot avea diferite marimi. Acestea pot functiona pe mai multe viteze, avand si nivele diferite de performanta.

In ceea ce priveste alegerea ventilatorului dumneavoastra, dorim sa va spunem ca principala diferenta este data de performantele aerodinamice ale ventilatoarelor, cum ar fi: presiunea generata in functie de viteza debitului de aer/ gaz si eficienta lor in realizarea acestui proces.

Ventilatoare

715 produse

Se afiseaza 1-15 din 715 produs(e)

Filtre active