Filtrare dupa

Volum rasina

Volum rasina

Racord

Racord

Tip valva

Tip valva

Constructie

Constructie

Dedurizare

Dedurizatoare Apa | Statii Dedurizare

Apa dura reprezinta principala cauza a problemelor din instalatiile sanitare deoarece aceasta contribuie la uzarea sau chiar defectarea rapida a electrocasnicelor. Aceasta duritate a apei este cauzata de o concentratie mare de minerale ce ajung in apa atunci cand aceasta circula prin straturile de calcar din scoarta pamantului. Prin urmare, se acumuleaza constant depuneri ce conduc la o scadere a eficientei de incalzire, sau chiar la defectarea sistemelor de incalzire care utilizeaza apa.

Masinile de spalat sau de calcat, boilerele, cazanele, filtrele sunt cele mai predispuse la probleme cauzate de apa dura, din cauza usurintei cu care se depune calcarul in ele. 

Dedurizarea apei este operatia prin care sunt eliminate complet depunerile de magneziu si calcar asigurand o durata de viata mai indelungata aparaturii dumneavoastra. Mai exact, dedurizarea reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru tratarea apei dure. Cu ajutorul echipamentelor pentru eliminarea apei dure veti reduce costul anual al energiei electrice datorita rezistentelor ce nu vor mai avea acumulari de depuneri calcaroase.

Aceste aparate de dedurizare apa au o larga sfera de utilizare: pot fi folosite atat in locuinte, cat si in institutii de sanatate, in alimentatie publica sau in spalatorii, si pot fi plasate chiar si in bucatarie sau pivnita.

Dedurizare

15 produse

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Filtre active