Filtrare dupa

Denitrare

Solutii complete profesionale denitrare apa.

Este dovedit faptul ca nitratii sunt contaminanti foarte periculosi pentru organismul uman, putand duce chiar la deces. Eliminarea acestor nitrati din apa se realizeaza prin intermediul denitrarii.

Denitrarea este procesul care permite eliminarea nitratilor din apa.

Sistemele de denitrare apa sunt solutia ideala pentru realizarea acestei operatii de denitrare.

Acestea functioneaza prin inlocuirea ionilor de clor cu ionii de nitrati, folosindu-se un filtru montat pentru protejarea rasinii schimbatoare de ioni. Atunci cand rasina este saturata de calciu si magneziu ea se reface sub forma de sodiu.

Sistemele sunt dotate  si cu un programator electronic si cu un microprocesor, care controleaza functionarea acestora. Datorita microprocesorului, se evita consumul mare de sare si apa si se asigura o eficienta sporita.

Aceste instalatii, pe langa faptul ca sunt foarte usor si rapid de instalat, au atat o functionare silentioasa, cat si o regenerare automata, fiind  utilizate foarte facil in aplicatiile comerciale si rezidentiale.

Datorita aspectului estetic, aceste sisteme pot fi utilizate atat in instalatii rezidentiale, cat si instalatii industriale, putand fi plasate oriunde: atat in bucatarie, cat si in pivnita sau camera de serviciu.

Denitrare

1 produs

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active