Filtrare dupa

Demanganizare

Solutii complete profesionale demanganizare apa.

Manganul este un metal de tranzitie foarte abundent in scoarta pamantului. Acesta poate fi gasit atat in apa subterana, cat si in cea de la suprafata.

Prezenta manganului in apa este cauza principalelor depuneri ce optureaza tevile, cauzand procesul de coroziune. Din cauza acestui lucru, pot aparea si probleme de natura igienica sau estetica.

O concetratie ridicata de mangan confera apei un aspect galben – rosiatic si creeaza pete maro inchis sau negre.  

Aceste elemente prezente in apa intr-o concentratie superioara pot avea efecte extrem de daunatoare asupra organismului, dar si asupra instalatiilor sanitare (din cauza efectului puternic coroziv al metalelor), sau asupra instalatiilor de uz casnic sau industrial. Eliminarea acestui metal din apa se realizeaza printr-un proces numit demanganizare.

Demanganizarea apei este o operatie de eliminare a oxizilor de mangan din apa.

Aceasta demanganizare a apei se realizeaza cu ajutorul unor instalatii sau sisteme  demanganizatoare de apa specializate pe moleculele de mangan.

Aceste molecule sunt retinute in momentul in care apa trece prin filtru. Astfel, apa dumneavoastra va ramane curata si instalatiile vor avea o durata mai lunga de utilitate.

Demanganizare

Ne pare rau, exrpresia nu a putut fi gasita, te rugam sa incerci alta expresie