Baterii incalzire si racire

Baterii de incalzire sau racire pe energie electrica, apa sau freon.

Bateriile sunt echipamente special proiectate pentru incalzirea (preincalzirea), sau racirea aerului de alimentare in instalatii de ventilatie si climatizare.

Ele se impart in baterii de incalzire care functioneaza cu agent termic sau energie electrica, si baterii de racire care functioneaza pe baza de agent termic sau agent frigorific ecologic (freon).

Bateriile de incalzire se folosesc pentru incalzirea aerului ce urmeaza a fi introdus in incaperi si poate functiona cu abur, cu apa calda sau pe baza de incalzire electrica.

Bateriile de incalzire electrice se folosesc pentru instalatiile de ventilare de mici dimensiuni ce sunt prevazute cu protectie electrica la scaderea debitului de aer.

Alegerea bateriilor de incalzire se face pornind de la debitul de aer ce urmeaza a fi incalzit si de la temperaturile aerului (temperatura de intrarea a aerului rece si cea de iesire a aerului cald).

Bateriile de racire sunt schimbatoare de caldura ce au o constructive asemanatoare bateriilor de incalzire.

Montajul bateriilor de incalzire si de racire se realizeaza facil, in asa fel incat sa permita distributia uniforma a curentului de aer de-a lungul intregii sectiuni transversale.

Baterii incalzire si racire

143 produse

Se afiseaza 1-15 din 143 produs(e)

Filtre active