Ventilatie cu recuperare de caldura

Echipamente de ventilatie cu recuperare de caldura.

In cazul in care aveti un sistem simplu de ventilatie, cu siguranta stiti faptul ca iarna patrunde aerul rece in casa, iar vara, cel cald, lucru total neplacut.

Totusi, in cazul in care veti folosi un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura, veti avea placuta surpriza ca acesta va mentine atat caldura in incapere pe parcursul iernii, cat si racoarea aerului conditionat pe parcursul verii.

Acest lucru favorizeaza economii semnificative in ceea ce priveste consumul de energie al instalatiei termice si al aerului conditionat.

Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura asigura permanent un flux de aer proaspat (filtreaza aerul de praf si insecte), diminueaza mirosurile neplacute si limiteaza concentratia de impuritati din aer printr-un sistem simplu de functionare: se evacueaza aerul cald si se aspira aerul proaspat.

Pe langa acest lucru, sistemul asigura un echilibru al umiditatii in incapere, eliminand definitiv cauzele aparitiei condensului, mucegaiului si igrasiei.

Aceste sisteme compacte de ventilatie cu recuperare de caldura, ce au o functionare continua si silentioasa, sunt solutia perfecta pentru reducerea costurilor si economisirea energiei.

Ventilatie cu recuperare de caldura

113 produse

Se afiseaza 1-15 din 113 produs(e)

Filtre active