Ventiloconvectoare

Ventiloconvectoare - Instalatii care asigura necesitatile de racire si incalzire.

Ventiloconvectoarele sunt sisteme destinate incalzirii, racirii si ventilatiei incaperilor, ce functioneaza pe baza apei calde sau rece.

Acestea au o dubla utilitate: pot fi utilizate atat iarna, cat si vara, datorita functiei duble de incalzire si de racire. De asemenea, ele pot fi folosite si impreuna cu panouri solare, pompe de caldura, chillere.

Ventiloconvectoarele sunt echipamente special construite pentru a fi montate chiar si in tavanul fals al unei incaperi si isi fac cunoscuta utilitatea fie in domeniul casnic, fie in domeniul serviciilor.

Pe langa faptul ca este un aparat rapid si silentios, este si solutia mai multor necesitati legate de mentinerea unei temperaturi constante, incalzire, racire, recuperare si ventilatie.

Ventiloconvectoarele au o masa termica foarte mica si un continut foarte scazut de apa (fiind un inlocuitorul eficient al caloriferelor deoarece ofera un confort de lunga durata). Astfel, un ventiloconvector se poate incalzi sau raci rapid, oferind un confort termic optim spatiilor de locuit.

Ventiloconvectoare

198 produse

Se afiseaza 1-15 din 198 produs(e)

Filtre active