Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Capacitate generala

Capacitate generala

Tehnologie Wi-Fi

Tehnologie Wi-Fi

Clasa energetica

Clasa energetica

Aer conditionat

Aparate de aer conditionat.

In prezent, nu exista context in care climatizarea sa nu-si aiba rostul si utilitatea. Prin prisma acestui fapt, aparatul de aer conditionat a devenit cel mai folosit in ceea ce priveste obtinerea temperaturii optime.

Aerul conditionat se obtine cu ajutorul unor instalații speciale, care ii modifica si ii controleaza conditiile climatice.

Aparatul de aer conditionat va ofera confortul dorit atat prin controlul inteligent al climatului (care va ofera ajustarea automata, in timp real a temperaturii, cu ajutorul sistemului de detectare ) cat si printr-o climatizare eficienta (calitatea aerului interior este substantial imbunatatita) .

Cu ajutorul agentului frigorific si noilor tehnologii, eficienta energetica este una ridicata. Aparatul foloseste energia din surse regenerabile. Astfel, consumul de energie electrica este unul redus. De asemenea, si unitatile ofera o functionare silentioasa.

Tototdata, aparatele noastre de aer conditionat, prin performanta lor, va asigura si caldura pe timp de iarna. Chiar si atunci cand aparatul este oprit, acesta continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat sa previna mucegaiul prin evaporarea apei de condens. Asadar, unitatile de functionare a aerului conditionat impiedica formarea bacteriilor, igrasiei si a mucegaiului.

Aer conditionat

7 produse

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active