Dezumidificatoare

Dezumidificatoare aer.

Dezumidificatorul este un aparat special creat pentru a regla cantitatea de apa dintr-un spatiu. Raportandu-va la nevoile dumneavoastra, puteti opta pentru achizitionarea unui dezumidificator casnic sau profesional.

Un dezumificator casnic este un echipament destinat reducerii nivelului ridicat de umiditate, cauzat de hainele recent spalate, aburii din baie si din bucatarie. Rolul dezumidificatorului este acela de a scoate apa din aerul din incapere, facandu-l mai respirabil, mai sanatos si mai putin daunator. De asemenea, procesul de dezumidificare este unul controlabil in masura in care usile si geamurile sunt inchise. Va sfatuim sa folositi acest aparat si atunci cand echipamentele electronice au o functionalitate redusa, aveti parte de aer inrespirabil, condens, mucegai sau igrasie.

Un dezumidificator profesional este un echipament destinat unui mediu de lucru solicitant, conceput sa functioneze in permanenta si este utilizat in constructii – atunci cand doriti sa va desfasurati activitatea intr-un sezon ploios sau pe perioada iarnii, in logistica - pentru pastrarea produselor din depozite in parametrii normali, si industrial.

Contrar asteptarilor, dezumidificatorul poate fi utilizat si pe perioada verii, in acelasi timp cu aerul conditionat.

Dezumidificatoare

11 produse

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active