Chillere

Chillere - agregate de incalzire si/sau racire.

Chillerele sunt sisteme de climatizare,ce folosesc agent firgorific ecologic, utilizate pentru racirea sau incalzirea aerului. Aceste instalatii de climatizare si ventilatie, sunt concepute cu scopul de a fi folosite pe scara larga, in domeniul comercial si industrial – in mare parte, in vederea racirii produselor, spatiilor si echipamentelor implicate in procesul de productie.

Aceste sisteme de climatizare sunt o solutie eficienta in ceea ce priveste flexibilitatea utilizarii, functionalitatea (pentru ca asigura o performanta foarte ridicata), economisirea energiei - reduce pierderile de energie, fiind proiectate pentru a satisface cerinte actuale si viitoare legate de eficienta energetica.

De asemenea, este si un sistem perfect pentru aparatele existente de racorire, datorita compatibilitatii sale dezvoltate, capacitatii mari detinute si a eficientei sporite in ceea ce priveste spatiul.

Prin design-ul propriu si dimenisunile compacte, chillerul se diferentiaza de alte sisteme de climatizare prin faptul ca economiseste si foarte mult spatiu. Pe langa acest lucru, chiar si costurile legate de intretinerea sa sunt unele reduse.

Chillerele se utilizeaza impreuna cu unitati terminale (ventiloconvectoare), pentru climatizarea incaperilor sau pentru a indeparta caldura degajata in urma proceselor industriale.

Chillerele sunt caracterizate de functionare silentioasa, eficienta energetica, versatilitate si simplitate in utilizare si intretinere.

Chillere

52 produse

Se afiseaza 1-15 din 52 produs(e)

Filtre active