Ca si concept de baza Consultanta se refera la adresarea unei intrebari, solicitarea unei opinii din partea unei persoane avizate. Acesta este un  proces complex si bine structurat.

In prima etapa, la un prim contact cu clientul ca urmare a informatiilor pe care acesta le va oferi, va primi un raspuns succint cu privire la solicitarea facuta. Clientul daca doreste poate comunica datele de contact pentru comunicarea unei solutii detaliate.

In a doua etapa acesta solicitare este analizata mai in detaliu de catre departamentul tehnoc si vor oferi clientului o serie de variante, explicandu-i-se totodata avantaje si dezavantajele pentru fiecare solutie in parte.

Este un proces simplu si eficient ce nu necesita un consum mare de timp.

Noi va stam la dispizitie si suntem gata sa va oferim cele mai bune solutii.

Proiectare

Ca si concept proiectarea reprezinta un ansamblu de activitati de coordonare cu scopul obtinerii unor rezultate concrete in conformitate cu anumite cerinte specifice. Prima etapa inainte de proiectarea propriu-zisa trebui stabilit exact conditiile existente si trebuie clarificate solicitarile. Clientul va furniza toate aceste date necesare realizarii proiectarii.

Pe baza acestor informatii vom realiza in cel mai scurt timp cea mai buna solutie

Proiectarea are in vedere 3 aspecte importante:

→ Dimensionarea influenteaza:
- eficienta de functionare;
- durata de functionare;
- costurile investitionale

→ Optimizarea proces prin care se realizeaza alegerea celei mai bune solutii in functie de necesitatile/solicitarile utilizatorului si reprezinta un element esential in eficientizarea unei instatii si calculul economic ce urmareste recuperarea investitiei in cel mai scurt timp.

→ Previziunea prin intermediul careia se urmareste:
-evolutia functionarii instalatiei in conditii diferite de utilizare;
-evalueaza, reduce si/sau elimina posibile probleme ce pot aparea in decursul functionarii unei instalatii;
-evalueaza riscurile investitionale din punct de vedere tehnic.

Instalare

Asiguram montajul unei game largi si variate de echipamente de ventilare-climatizare, incalzire-preparare apa calda, refigerare-congelare, tratare-filtrare apa. Echipa noastra tehnica poate realiza lucrari pe o arie larga in functie de complexitatea proiectului. Aveti asigurata garantia montajului

In cea ce priveste lucrarile pentru echipamente de incalzire si preparare apa calda subliniem o vasta experienta in motajul sistemelor cu panouri solare pentru preparare apa calda si aport la incalzire. Tot in categoria echipamentelor solare, am realizat instalatii cu panouri fotovoltaice pentru producerea energiei electrice atat de mici capacitati pentru domeniul rezidential, cat si de capacitati mari pentru domeniul comercial si industrial. De asemenea realizam montaj pentru echipamente clasice de incalzire/preparare apa calda Centrale termice sau Centrale termo-electrice, seminee, panouri radiante etc si sistemele de incalzire in pardoseala sau radiatoare.

Reazilizam si siteme de ventilare si ventilare cu recuperare cu utilizare rezidentiala cat si comerciala sau industriala. In functie de proiect elementele de tubulatura sunt realizate in functie de specificatii si transportate la locatia siteului pentru a realiza un montaj rapid si eficient.  Exemple

Echipa noastra de frigotehnisti relizeaza atat incaperi de refigerare-congelare cat si montajul echipamentelor aferente acestora. Echipamentele de climatizare care necesita expertiza unui frigotehnist se vor monta de echipe mixte de instalatori care au in componenta minim un frigotehnist atestat.

Echipele de instalatori pot realiza si montajele echipamentelor de tratare-filtrare a apei.

In functie de proiectul dumneavoastra va asteptam cererile de montaj pe care le vom onora in limita disponibilitatilor. Pe adresa: tehnic@climasoft.ro

Modernizare

Aveti o instalatie uzata fizic si/sau moral sau realizati o renovare si este necesar o modernizare a instalatiilor. Echipele noastre va stau la dispozitie atat pentru sistemele de ventilare-climatizare, incalzire-preparare apa calda, refigerare-congelare, tratare-filtrare apa cat si pentru multe altele. In functie de lucrare putem realiza o constatare si in funtie de acceptarea solutiei propuse de noi vom demara lucrarile de modernizare. Este un proces simplu si eficient ce garanteaza rezultate optime.

Service

In cazul unei defectiuni sau avarii a instalatiei sau unuia dintre echipamente, contactati-ne si vom raspunde promt. In functie de urgenta problemei aparute vom face o constare in regim de urgenta sau vom face o programare urmand ca in cel mai scurt timp sa remediem defectiunea/avaria.

Mentenanta

Aveti un echipament sau o instalatie ce necesita o verificare, intretinere periodica va stam la dispozitie cu serviciile noastre de mentenata. In functie de necesitatile dumneavoastra putem realiza un contract de mentenant in care se vor mentiona clar serviciile care vor fi prestate precum si durata si garantia pentru aceste servicii. Preturi se vor negocia si vor varia in functie de complexitatea serviciilor prestate si de capacitarea echipamentelor si/sau a instalatiei.

Asiguram mentenanta atat pentru institutiile de stat si private, persoane juridice, cat si pentru zona rezidentiala, persoane fizice, in limita disponibilitatilor.