Inca din 2008, echipa Climasoft impartaseste pasiunea sa in toate proiectele de climatizare implementate si acumuleaza experienta pentru a oferi o viata mai buna clientilor nostri.

Suntem o echipa de profesionisti in pasionati de performanta. De-a lungul acestor ani am acumulat experienta, am legat inchegat relatii cu aproape toti producatorii de echipamente de climatizare si am onorat sute de contracte cu succes.

Dispunem de o retea de 7 magazine online cu echipamente HVAC. Este garantia noastra ca nu doar veti gasi la noi aproape toate echipamentele de la producatorii de top cu cele cele mai bune preturi, ci si a faptului ca suntem la curent si cunoastem aproape toate echipamentele de pe piata.

Oferim proiectare la ultimele strandarde de piata.

Organizam periodic seminarii de pregasitre pentru echipa noastra si ne mentinem la curent cu toate inovatiile din domeniu. Imbratisam si incurajam tehnologiile inovatoare, orientate catre eficientizarea consumului si protectia mediului inconjurator.
Un proiect implementat nu este de ajuns pentru noi, urmarim ulterior indeaproape fiecare proiect implemetat pentru a oferi suport, pentru a avea grija ca se efectueaza toate reviziile echipamentelor si sunt schimbate consumabilele la timp, pentru a urmari evolutia si performanta echipamentelor si nu in ultimul rand pentru a oferi suport si a ne imbunatati din propria experienta rezultata din implementarea proiectului respectiv.

Echipa Climasoft.

Ce oferim?
Servicii complete de consultanta, proiectare, dimensionare, montare si punere in functiune, service si mentenanta.

Echipamente: 
Comercializam toata gama de echipamente de climatizare, ventilatie, ventilatie cu recuperare de caldura,filtrare si purificare apa, echipamente frigorifice, incalzire si panouri solare.

Aplicatii: 
• Rezidentiale, Comerciale, Spatii birouri, Industriale.

SC Soft Media SRL

CUI: RO 21090200
Nr. Reg. Com.: J23/386/2007

Adresa: str. Erou Iancu Dumitru, nr. 17, Voluntari, Ilfov, Romania, 077190

Certificari:
-Certificare ISO 9001:2008
-Certificare AGFR